Nyheder

Her på siden finder du se seneste nyheder fra foreningen.

 • Indkaldelse til generalforsamling
  Den ordinære generalforsamling 2024 afholdes tirsdag den 23. april 2024 klokken 19:30 på Balsmoseskolen. Bestyrelsen håber at se mange at foreningens medlemmer på generalforsamligen. Nedenfor kan du finde en kopi af indkaldelsen, forslag til behandling samt regnskab 2023 og budget… Read more: Indkaldelse til generalforsamling
 • Invitation til fastelavnsfest
  Grundejerforeningen inviterer til tøndeslagning, varm kakao, og fastelavnsboller, søndag d. 11 . februar 2024 kl. 14:00 til 16:00 ved Borgmesterstien (Rugvej 23). Vi håber at se mange af foreningens medlemmer.
 • Indkaldelse til ordinær generalforsamling
  Den ordinære generalforsamling afholdes torsdag den 20. april 2023 kl. 19:30 på Balsmoseskolen i Aula C (bemærk ændret lokale, grundet ombygning af Balsmoseskolen). Kopi af den omdelte indkaldelse kan findes nedenfor, regnskab og budget kan hentes her.
 • Invitation til fastelavnsfest
  Grundejerforeningen inviterer til tøndeslagning, varm kakao, og fastelavnsboller, søndag d. 19 . februar 2023 kl. 14:00 til 16:00 ved Borgmesterstien (Rugvej 23). Vi håber at se mange af foreningens medlemmer.
 • Udbetaling af udlodning fra vandværk
  Udbetalingen af udlodningen fra vandværket sker til de af foreningens medlemmer som er tilmeldt Betalingsservice, via Betalingsservice. Udbetalingen sker den 5. juli. Beløbet indsættes automatisk på den bankkonto hvor betaling til grundejerforeningen normalt sker. Er du ikke tilmeldt Betalingsservice? For… Read more: Udbetaling af udlodning fra vandværk
 • Har du interesse for fjernvarme?
  På generalforsamlingen den 25. april fortalte Smørum Kraftvarme om deres planer for fjernvarme i grundejerforeningens område – du kan læse mere i referatet fra generalforsamlingen som du finder her. Beboere som har interesse for fjernvarme, opfordres til at tilkendegive deres… Read more: Har du interesse for fjernvarme?
 • Referat fra den ordinære generalforsamling
  Referat fra den ordinære generalforsamling afholdt den 25. april er nu tilgængeligt på hjemmeside. Du kan finde referatet her.
 • Revideret dagsorden til generalforsamling
  Grundet tekniske problemer, er et forslag som er fremsendt rettidigt til optagelse på dagsordenen, ikke blevet medtaget på den omdelte indkaldelse, til foreningens ordinære generalforsamling. Der er derfor omdelt en revideret dagsorden samt medlemsforslag til behandling på den ordinære generalforsamling.… Read more: Revideret dagsorden til generalforsamling
 • Indkaldelse til generalforsamling
  Den ordinære generalforsamling for 2022 afholdes mandag den 25. april kl. 19:30 på Balsmoseskolen. Bestyrelsen håber at se mange at foreningens medlemmer på generalforsamligen. På generalforsamlingen vil der blive informeret om processen for udlodning. Derudover vil Smørum Kraftvarme – efter… Read more: Indkaldelse til generalforsamling
 • Billeder fra fastelavn 2022
  Tak for det store fremmøde til fastelavnsfesten. Billeder fra fastelavnsfesten er nu tilgængelig via hjemmesiden, og kan findes her.